verhuur

 • Verhuursucces op de vakantiebeurs! 2014-04-16

  Villa-eigenaren hebben succes op de Vakantiebeurs in Utrecht!

  Een bruisende start van een nieuw verhuurseizoen begon in Januari 2014 op de internationale vakantiebeurs te Utrecht.

   

  De promotiesite www.vakantiesite-karinthie.com (voor promotie van de KWO-villa’s en haar vakantie-omgeving) werd live gezet en getoond aan de toeristen.

  Tegelijkertijd konden leden van KWO-V, 5 dagen lang, face to face, aan de vele bezoekers op de beurs hun prachtige villa’s aanbieden.

   

  Er werd door het promotieteam van KWO-V en de villa-eigenaren goed samengewerkt.

  Van tevoren was er door middel van skype-sessies overleg geweest, tussen KWO en de villa-eigenaren, over de taakverdelingen tijdens de beurs.

   

  Iedereen had een gemeenschappelijk doel:

  Samen de omgeving en de villa’s promoten, zodat de villa-eigenaren een goed verhuurrendement  kunnen behalen met het verhuren van de KWO-villa’s.

   

  De stand van de vakantiesite-karinthie.com was erg populair bij de bezoekers van de beurs. Vele bezoekers waren verbaasd over de hoeveelheid en de diversiteit van de activiteiten. De bezoekers waren allemaal unaniem onder de indruk van de prachtige villa’s.

   

  Er zijn heel wat e-mailadressen van bezoekers genoteerd. Daarmee gaan we in de loop van het jaar nog meer aandacht vragen voor de villa’s en de vakantie-activiteiten op de website.

   

  We hebben ook nieuwe ideeën opgedaan voor de volgende beurs.

  Dan kunnen we met zijn allen nog sterker promoten.

  Bijvoorbeeld:

  – iedereen mag zijn eigen (villa) folders de hele beurs lang presenteren. Dus ook als uzelf niet persoonlijk aanwezig bent.

  – u mag uw villa ook door een ander als uzelf laten promoten (mits deze persoon wel bekend is met de villa en omgeving), als u zelf niet aanwezig kunt zijn.

   

  We hebben gehoord dat er al flink is geboekt door de bezoekers van de beurs.

  Het was tevens een mooie gelegenheid voor eigenaren om elkaar te spreken en er zijn zeker leuke nieuwe contacten uit gekomen.

   

  Het was voor iedereen een groot succes en we kijken daarom uit naar de volgende beurs.

   

  We houden u op de hoogte!

   

  Team KWO-V