verhuur

 • Karinthië populair! 2013-01-17

  Telegraaf: Lonely Planet maakt bekend welke vakantiebestemmingen ze wereldwijd als topbestemming zien.

  De verwachting is dat het wel eens een trendy reisdoel zou kunnen worden. Voor 2013 zijn er drie Europese bestemmingen die ze hiervoor tippen.
  Telegraaf.nl: drie trendy europese reisbestemmingen in 2013

   

  Koopwoningen Oostenrijk is altijd op zoek naar de beste plek voor een vakantiewoning.

  Niet alleen de woning moet voldoen aan hoge eisen, maar ook de omgeving en haar mogelijkheden.
  Zo moet er voldoende uitdaging in de omgeving zijn, voor zoveel mogelijk verschillende doelgroepen.
  Zoveel mogelijk mensen moeten, in een zo breed mogelijk seizoen, vele jaren vakantieplezier kunnen beleven.

   

  KWO vindt dat Karinthië zo’n plek is.
  De temperatuur is zomers over het algemeen prettig, het is een goed klimaat om uitstapjes te maken of van de vele watersportmogelijkheden te genieten. Verspreid over Karinthië worden er voor toeristen, het hele jaar door, vele activiteiten en evenementen georganiseerd.

   

  Tevens is Karinthië, voor een cultureel uitstapje naar de omringende landen als Italië, Slovenië en het vlakbij gelegen Kroatië, een goede uitvalsbasis.

   

  Door de zuidelijke ligging schijnt ‘s winters in Karinthië veelal de zon. Dit onderscheidt haar van de andere Oostenrijkse skigebieden. Door de prachtige, met sterren gevulde, heldere hemel is er gedurende een lange periode nachtvorst, waardoor de sneeuwkanonnen langdurig dienst kunnen doen. Vele toeristen vertellen dat ze in de winter in Karinthië, door de zonneschijn, helemaal bijkomen van het meestal grijze weer in Nederland.

   

  Nog niet zoveel ontdekt, maar zeker de moeite waard, is het geweldige voor-en naseizoen in Karinthië. In maart, april, september en oktober is er veel zon en weinig neerslag en dat maakt dat juist deze periode, voor bepaalde doelgroepen, zeer goed geschikt is om van een vakantie te genieten.

   

  De mogelijkheden tot een breed en veelzijdig toeristenseizoen vindt Koopwoningen Oostenrijk voor haar klanten erg belangrijk. Met name voor de klanten die het verhuurrendement zo hoog mogelijk willen krijgen.

   

  In de tegenwoordige crisistijd is gebleken, dat, na de tachtiger jaren, er nu opnieuw interesse is voor vakantiegebieden vlak over de grens, met name Duitsland en Oostenrijk. Aan de verhuurders de taak om aan de toerist over te brengen dat Karinthië het mediterrane, avontuurlijke, natuurlijke, wellness oord is, een natuurattractiepark voor alle leeftijden.

   

  Karinthië is een veelzijdige vakantie-omgeving, waar het niet alleen in de winter en de zomer goed toeven is, maar ook in het voor- en naseizoen.

   

  Deze boodschap voor de toekomstige bergtoeristen moet zoveel mogelijk kenbaar gemaakt worden.
  Wellicht kunt u als verhuurder hier een bijdrage aan leveren, door uw prachtige woning, in een omgeving met een grote diversiteit aan activiteiten, te promoten.

   

  De bevestiging van deze boodschap vindt u terug in het artikel van de Telegraaf reiskrant, waarin Lonely Planet bekend maakte welke vakantiebestemmingen ze wereldwijd als topbestemming zien.