verhuur

 • KWO villa-eigenaren promoten op de 50 plusbeurs! 2014-10-08

   

  Zelfs Annie Schilder was enthousiast over de KWO-villa’s en kreeg een vakantie(tassie) aangeboden!

   

  f1-kwo-50plusbeurs9-2014

  Met genoegen kijken wij terug op een geslaagde 50PlusBeurs.Ondanks het uitzonderlijke warme weer brachten 97.410 actieve 50plussers een bezoek aan de beurs.

  .Verdeling van de bezoekers over de beursdagen

  Op de woensdag en donderdag kwamen de meeste bezoekers. Vooral de woensdag was erg druk.

  Totaal 97.410 bezoekers:

  Dinsdag:                      16.823

  Woensdag:                  22.546

  Donderdag:                 21.118

  Vrijdag:                        19.288

  Zaterdag:                     17.635

  f2-kwo-50plusbeurs9-2014

   

  Oostenrijk is nog altijd populair.

  De stand van KWO-villa’s was, net als op de vakantiebeurs in Utrecht, ook nu weer druk bezocht.

  24 Enthousiaste promotors, bestaande uit villa-eigenaren en medewerkers van KWO,  hebben de vele bezoekers overtuigd om in de toekomst te komen genieten van de geweldige activiteiten en de prachtige KWO-villa’s in Karinthië.

  Veel 50plusbezoekers haalden herinneringen op van vakanties uit de jaren 70 en 80. Door de verrassende  fotopresentatie van activiteiten uit het gebied en de mooie folders van de villa’s samen met de vriendelijke gesprekken van de villa-eigenaren, kregen de bezoekers veel zin om een volgende vakantie, samen of met hun (klein)kinderen, in Karinthië door te brengen.

   

  Promotieverhalen, vakantietassen met folders van villa’s, ijskrabbers en flyers.

  Er zijn wel ongeveer 500 vakantietassen met folders van de villa’s erin, samen met een enthousiast verhaal erbij, uitgedeeld.

  Daarnaast zijn er 443 e-mailadressen van geïnteresseerde potentiële verhuurders opgehaald.

  Er zijn ongeveer 750 ijskrabbers in de vakantietas of vergezelt van een promotiepraatje uitgedeeld en verder nog vele flyers van de vakantiesite-karinthie.com en folders van de villa’s meegegeven. Er zijn in totaal tussen de 750 en 1000 promotiegesprekken gevoerd over KWO-villa’s en hun actieve omgeving.

  Opgeteld met de vakantiebeurs in januari staan de totaal aantal gezamenlijk opgehaalde e-mailadressen op bijna 800

  In de loop van het volgende jaar krijgen de e-mailadressen een tip toegestuurd om een volgende vakantie activiteiten in het Gailtal te doen en in de KWO-villa’s te verblijven.

  f3-kwo-50plusbeurs9-2014

   

  Samenwerken maakt sterker

  KWO is erg trots op de gezamenlijke inzet van de villa-eigenaren. Iedere eigenaar promoot zijn eigen villa, maar is ook enthousiast over de andere KWO-villa’s en de all-season vakantieactiviteiten in het vakantiegebied rondom de villa’s.

  Door jullie als een promotiegroep te gedragen zullen jullie veel meer reacties krijgen als bij een individuele aanpak het geval is. De overboekingen kunnen op www.kwo-v.com , bij ‘verhuurtips’, aan elkaar worden overgedragen. Of ga naar: http://kwo-v.com/biedt-hier-uw-overboeking-aan/

  Het samenwerken maakt dat iedereen individueel meer voordeel zal krijgen. Hoe meer (KWO) villa-eigenaren meedoen met dit concept, hoe groter dit (individuele) voordeel zal zijn.

  Maak je villa-buren die nog niet meedoen dus enthousiast voor de volgende beurs!

   

  Beursaanbiedingen

  Een nieuw promotie-item was de beursaanbiedingenvan de KWO-villa’s. Er is veel creativiteit getoond door de villa-eigenaren.  Het is ook erg leuk om van elkaar te leren en onderling met elkaar te praten waardoor weer nieuwe kennis over Kötschach en Kirchbach wordt opgedaan.

  Voor de vakantiebeurs in januari willen we aan de bezoekers, in elke promotie-vakantietas, alle beursaanbiedingen van de villa’s meegeven.

   

  Nieuwe ronde, nog meer ideeën!

  Het promoten gaat ons allemaal steeds beter af. De boodschap van de prachtige KWO-villa’s met de vele verrassende, all-season vakantieactiviteiten wordt steeds beter en duidelijker overgebracht. Dat is nu al te meten in de verhuur resultaten. Door metingen kunnen wij zien dat het effect steeds duidelijker zichtbaar wordt.

  Heeft u zelf nog ideeën voor een nog betere promotie op de beurs dan horen wij dat graag. KWO heeft ook deze beurs weer vele nieuwe ideeën opgedaan om de KWO-villa’s in januari nog creatiever en beter te promoten. Daarover horen jullie later nog meer.

   

  Met vriendelijke groeten,

  Team KWO-V