verhuur

promoot uw villa!

 

U heeft een prachtige KWO-villa gekocht.

Hoe zorgt u ervoor, dat uw villa, bij de toerist onder de aandacht komt en blijft?

 

1) Maak een foto-presentatie van uw KWO-villa

en laat www.vakantiesite-karinthie.com uw villa promoten bij haar bezoekers!

 

KWO-V ondersteunt met haar eigen website www.vakantiesite-karinthie.com

niet alleen de toerist ( de huurder) maar ook de verhuurder (de KWO villa-eigenaar)

 

Als u lid  bent van KWO-V wordt uw villa gratis gepromoot d.m.v. een fotopresentatie op www.vakantiesite-karinthie.com

Uw villa wordt gratis op drie plaatsen op de vakantiesite-karinthie gepresenteerd:

– op de activiteitenkaart (d.m.v. villa-locatie)

– onder de activiteitenkaart (aan de hand van het villa-overzicht in zoekresultaten)

– op de pagina “Villa’s”

Uw villa wordt uitgelicht, d.m.v. foto’s en zoekwoorden, op diverse aspecten, waardoor u zich kunt onderscheiden van de andere villa’s. Meer informatie over het maken van een villa fotopresentatie: villa fotopresentatie maken

U kunt nog meer de aandacht op uw villa richten middels uitlichten en/of omhoog plaatsen in de zoekresultaten. Meer informatie over extra adverteren vindt u op de site www.vakantiesite-karinthie/adverteren.

 

Koopwoningen Oostenrijk promoot de website vakantiesite-karinthie.com door middel van het organiseren van:

– beurzen

– reclame campagnes

– digitale en sociale media aanpak

 

Met een lidmaatschap op KWO-V kunnen de eigenaren van de villa’s gratis deelnemen aan deze georganiseerde activiteiten en hiermee direct hun eigen villa en de website promoten.

Voor €200,– wordt u lid van KWO-V

U krijgt een villa-fotopresentatie, u kunt aan alle georganiseerde activiteiten deelnemen en u kunt gratis gebruik maken van alle verhuur-ondersteunende faciliteiten die KWO-V u te bieden heeft. Meer informatie over de gratis faciliteiten- en het aanmelden bij KWO-V vindt u op de pagina: over KWO-V

 

2) Door tijdens de vakantie de toerist het naar de zin te maken

 Wat wil de toerist?

  • De toerist wil een gezellig Oostenrijks ontvangst. Dat kan bij de receptie die bakkerij Matitz verzorgt. Zij verwelkomen de toerist en verzorgen de sleuteloverdracht.
  • De toerist wil zich veilig voelen: de KWO-villa’s kunnen met bakkerij Matitz een een verbinding maken, via een Voip-systeem (Voice over IP). Bakkerij Matitz kan voor de toerist in geval van nood een vast aanspreekpunt zijn.
  • De toerist wil een (gratis) telefonisch contact met de eigenaar en/of een beheerder van de vakantievilla. Dit kunt u regelen met een Voip-systeem (Voice over IP). Koopwoningen Oostenrijk heeft een netwerk opgezet met Bakkerij Matitz en Aventel (voip-systeem), waaraan u kunt deelnemen.
  • De toerist wil gemakkelijk te weten komen wat er te doen is in de omgeving: Koopwoningen Oostenrijk heeft hiervoor vakantiesite-karinthie.com opgericht.

De receptiefunctie door bakkerij Matitz te laten vervullen is voor de KWO-klant een goede en voordelige toevoeging.Door samen te werken en daarmee gebruik te maken van bestaande infrastructuur kunt u voor u zelf op een voordelige manier een receptieservice aanbieden en voor uw huurders op een gezellige en een goede manier een ontvangstservice aanbieden

Meer informatie over de receptie-, linnengoed- en sleutelfaciliteiten van bakkerij Matitz en het Voip-systeem van Aventel kunt u vinden op het dienstenaanbieders platform van KWO-S.

www.kwo-s.com, service portaal

of klik onder aan de pagina op het blauwe service pictogram en ga naar service portaal

 

Voor de eigenaren van een KWO-villa is promotie van de vakantiesite van groot belang. Immers, des te meer bezoekers op de vakantiesite, des te meer toeristen naar het vakantiegebied komen en de prachtige villa’s huren.

 

Naarmate er meer eigenaren van KWO-villa’s mee doen, is het effect groter voor iedereen! Gezamenlijk streven we namelijk naar één gemeenschappelijk doel:

Het beste verhuur-rendement behalen.