KWO-V

verhuur

Verhuurtools

 

Hieronder vindt u interessante tools om te gebruiken bij het promoten van uw villa. In de fotowebshop kunt u foto’s downloaden voor het promoten van uw villa, de omgeving en de vakantie-activiteiten, op uw eigen website of folders.Lees meer bij: fotowebshop.

 

Uw eigen villa verhuur website!

Beste villa-eigenaar,

mijn naam is Boris Hoekmeijer. Ik ben zelfstandig webdesigner, en werk sinds 2011 intensief samen met Koopwoningen Oostenrijk aan o.a. hun eigen websites.

In nauwe samenwerking met KWO heb ik een villa verhuur website ontworpen en ontwikkeld, compleet afgestemd op het verhuren van uw vakantievilla, en mooi passend binnen het...Lees verder →


goede en voordelige hulp bij belastingopgave

beste verhuurders,

Goede en voordelige hulp bij belastingzaken zijn voor de verhuurders erg belangrijk omdat elke verhuurder de wens heeft een zo hoog mogelijk rendement te behalen met zo min mogelijke investering.

Daarom stellen wij jullie voor aan mag. Peter Weitzel

Peter Weitzel is fiscalist, en heeft een  boekhoud- en belastingkantoor met enkele medewerkers...Lees verder →


professionele fotograaf

Professionele foto’s

Voor alle verhuurders is het belangrijk dat het vakantiegebied rondom de villa’s zo goed en mooi mogelijk wordt gepromoot. Alle verhuurders zijn daar, ieder voor zich op hun eigen website, al heel goed mee bezig.

Maar het geheel kan meer zijn dan de som der delen.

Het is daarom raadzaam om...Lees verder →


volgende →